Voor nu is onze WINTERACTIE, en natuurlijk de Winter Schilder, afgelopen. Najaar 2021 gaan wij daar mee verder.

Een ijskoude korting waar ook u het warm van krijgt.

Ook komende winter kunt u er weer warm en gezellig bijzitten dankzij onze ijskoude korting. Een fris en nieuw gezicht voor uw woning hoeft dan niet veel te kosten. Wij regelen het voor u en geven u tevens een uitgebreid kleuradvies en zorgen voor een professionele uitvoering van de werkzaamheden.

U verdiept zich in de sfeer en kleur die u voor uw woning zou wensen en wij zorgen ervoor dat uw wensen werkelijkheid worden. En dat alles voor een ijskoude korting waar u warm van wordt.

Uw ijskoude voordeel geldt al bij vier mandagen.

Bij binnen- of buitenschilder- en stukadoorwerk aan huur- en koopwoningen ouder dan 2 jaar betaalt u slechts 9% BTW over arbeid en materiaal. Voor isolerende maatregelen betaalt u over arbeid ook 9% BTW, denk aan isolerende beglazing en vloer-, muur-, zolder- en dakisolatie.

U wilt NIET voor binnen- of buitenschilderwerk maar voor ander onderhoud-, reparatie-, renovatie-, bouw of verbouwwerk, bijvoorbeeld renovatie van uw toilet of badkamer of een nieuwe slaapkamer op de boven verdieping gebruik maken van ons vakmanschap?
Ook dan komt u in aanmerking voor onze ijskoude korting en komen wij graag bij u aan om e.e.a. door te spreken.

Krijgt u het al warm?

Zorgt u er dan voor dat uw opdracht, die minstens vier mandagen moet bedragen, voor 5 februari 2021 bij ons binnen is. De opdracht moet uitgevoerd kunnen worden voor 1 maart 2021 om gebruik te kunnen maken van deze actie.

IJskoud alles in één warme hand

Bij De HJL Groep vindt u de beste vakmensen uit drie disciplines, die een beroep op elkaar doen waar nodig.
U als woningbezitter merkt hiervan direct de voordelen:

  • Slechts één contactpersoon aan wie u uw bouwplannen hoeft uit te leggen
  • Slechts één prijsopgave hoeft u op te vragen
  • Tijdsbesparing door werkzaamheden op elkaar af te stemmen
  • Van bouwaanvraag tot en met uitvoering alles in één hand

Begeef u niet op glad ijs vertrouw op advies van de vakman

Ons vakmanschap in drievoud stelt ons in staat u advies te geven over bouwkundige problemen tot en met de afwerking van uw woning. Hierbij staat ook steeds het efficiënt indelen van de werkzaamheden en de kwaliteit en garantie die een lange levensduur garandeert voorop. Vanzelfsprekend geven wij u ook graag advies als u bepaalde werkzaamheden zelf wilt verrichten.

Om onze kwaliteit in dienstverlening te waarborgen werken wij volgens de laatste NEN-EN en ISO normen en voldoen we aan Arbowetgeving, VCA, Milieu- en BHV normen. Jaarlijkse controle wordt uitgevoerd door ONDERHOUD NL GARANTIE.

Graag willen wij ook u bewijzen dat vakkundig onderhoud en renovatie aan uw woning zichzelf altijd terug verdiend en dat gaat nu nog sneller met onze ijskoude winterkorting.

Wilt u gebruik maken van deze ijskoude winteraanbieding? Neem dan tijdig contact op met Hans, André of Jan.