Verbouwen en uitbreiden

Wilt u meer ruimte of meer licht in uw woning dan kunt u besluiten om u woning te verbouwen of uit te breiden met een mooie aanbouw. In de meeste gevallen is de verbouwing van uw woning een goede investering, omdat uw huis meer waard wordt.

Datering van elektra, verwarming of sanitair kan een aanleiding zijn om uw woning te verbouwen evenals een tekort aan ruimte door gezinsuitbreiding of een ongunstige indeling van uw woning. Denk aan de renovatie van uw toiletruimte of badkamer, het plaatsen van een nieuwe keuken, het doorbreken van twee kleine kamertjes tot één grote slaapkamer of de aanleg van nieuwe elektra. Om meer ruimte in uw woning te creëren kunt u ook besluiten tot een gelijkvloerse aanbouw aan de zijkant of achterkant van uw woning (serre, garage) of om uit te breiden in de hoogte met extra verdiepingen.

Jaren lange ervaring in verbouwen en uitbreiden

De HJL Groep heeft jarenlange ervaring in het verbouwen en uitbreiden van woningen en kan u hierin goed adviseren en begeleiden. Als u van tevoren een bebouwingsplan maakt, kunnen we al uw wensen, aandachtspunten en vragen die u heeft bespreken en toetsen aan de gemeentelijke eisen en voorschriften. Ook kijken we of u in aanmerking komt voor subsidie en of er een bouwtekening moet komen. Al het papierwerk nemen we u graag uit handen.

Wilt u meer informatie of een offerte aanvragen? Neem gerust contact met ons op voor een afspraak. Dat kan telefonisch of via het contactformulier.